Om oss

VÅR HISTORIA

Från 1979 fram tills idag.

Ex-Te El etablerade sitt första kontor på Mölndalsvägen i Göteborg med ambitionen att bli bäst på industriella ellösningar. Året var 1979. Nu 40 år senare, har företaget vuxit till cirka 25 medarbetare och Pierre Falck, som är tredje generationen, driver företaget. Många av kunderna har hängt med lika länge och idag arbetar vi över hela Sverige med utgångspunkt från Göteborg. 

Att arbeta hos Ex-Te El

Vi tror att engagerade och motiverade medarbetare är nyckeln till framgång. Vi lyssnar alltid på vår personal och de erbjuds kontinuerlig vidareutbildning. För oss är det viktigt att erbjuda både våra medarbetare och våra kunders anställda bästa möjliga arbetsmiljö som skyddar mot ohälsa och olycksfall. Vi arbetar utifrån egna högt ställda krav gällande etiska regler, kollektivavtal, jämställdhetsplan och ansvarsförsäkringar. Vi letar alltid efter duktiga medarbetare och tar gärna emot spontana ansökningar för kommande lediga tjänster.

Att vara kund hos Ex-Te El

Vårt primära mål är att skapa långsiktiga och goda kundrelationer och att samtliga kunder ska känna sig mer än nöjda med våra tjänster. Genom att erbjuda unika helhetskoncept med kvalitetsgaranti på våra tjänster, personal med ett brett kunskapsregister och en kundkommunikation med betoning på lyhördhet och stor flexibilitet är vår ambition att uppnå problemfria, lyckade och långvariga samarbeten. Samtidigt strävar vi också efter att vår verksamhet ska utgöra minsta möjliga miljöpåverkan.

Läs mer om Ex-te El AB – Elektriker Göteborg

HÄR FINNS VI


ex-te EL AB

Byfogdegatan 7
415 05 Göteborg
Sweden

Telefon: 031-83 06 20

Mail: [email protected]

 

ex-te EL AB
Byfogdegatan 7
415 05 Göteborg
031-83 06 20
[email protected]